Kontrol af identitetstyveri

Funktionen Kontrol af identitetstyveri er kun tilgængelig for brugere med Premium-abonnementet.

Dit telefonnummer er dit ID i bankapps, onlinebutikker, sociale medier, og andre tjenester. Hvis nogen erhverver data knyttet til dit telefonnummer, kan de nemt udgive sig for at være dig – og for eksempel få adgang til dine bankkonti eller få et lån i dit navn.

Funktionen Kontrol af Identitetstyveri tjekker efter dit telefonnummer i databaser for lækager. Når du har kørt kontrollen, viser vi dig alle websteder, der har lækket kontodata forbundet med dette telefonnummer. Vi vil også vise kategorieren på den data der blev lækket, og give anbefalinger til, hvad du kan gøre ved lækagen. Ud over dit eget telefonnummer kan du også tjekke telefonnumre på dine familiemedlemmer. Alle telefonnumre du tilføjer kontrolleres regelmæssigt, automatisk. Hvis der opdages nye lækager, vil du modtage en besked på din enhed.

Før appen kontrollerer telefonnumre for lækkede data, dobbeltsikres de ved hjælp af en hash-funktion. Det betyder, at de telefonnumre du indsender aldrig forlader din enhed.

I dette afsnit

Kontrollerer dine telefontilknyttede konti